CAGA TIÓ
CLICA DAMUNT DE L'IMATGE PER AMPLIAR-LA
per a públic infantil
imatge web de carpeta extreta de freepick
ESPECTACLE + ENTRETENIMENT


EQUIP DE SO : 2200w inclòs
MIDES ESCENARI : 6x4 metres
( muntatge a
càrrec del client)
El client posarà un endoll 220v ( normal)  a peu d'escenari.
El tió de nadal és un espectacle infantil de contacontes/animació musical i lo més important farem cagar el nostre tió gegant de 2 metres de llargada per 1,5 d’alçada.

Un espectacle divertit, on tota la família hi podrà participar.

El funcionament de l’espectacle serà explicar el conte del caga tió amb música en directe ,d’una durada aproximada de 10/15 min i tot seguit es passa a fer cagar el tió , en grups de 8 a 10 nens segons edats i tamany de l’escenari.

És pot fer mes o menys espectacle segons la durada i/o l’espai en que estigui destinat l’espectacle « El tió de nadal» aquest està pensat per una durda màxima de 60/90min. En cas de preveure més afluència consulteu amb nosaltres.

Un cop començat l’espectacle nosaltres ens encarreguem de tot, el tió porta dues lones, una devantera i una al darrera amb dibuixos de 3x2m cada una, entre elles hi ha un espai on hi ha una persona ( posada per la companyia) qui serà la responsable d’alimentar el tió i del seu funcionament intern.
ESPECTACLE EN VARIS FORMATS , ES POT ADAPTAR A TOT TIPUS D'ESPAIS I DE  FESTES , CONSULTEU AMB NOSALTRES PER TAL D'ESCOLLIR EL MILLOR ESPECTACLE DEL TIO DE NADAL